Як врятувати ЗАЕС?

Новий голова регулятора, тарифи, експортне ПСО, похід в Євросоюз, Запорізька АЕС, Зайченко і ситуація в енергетиці, енергетичні прогнози на літо, експорт електроенергії може стати джерелом доходів для держави, Салєєв і програми теплової генерації, залишки газу в ПСГ

Що не так з санкціями проти «Росатому». Чому зима 24/25 може бути гіршою?

ОЗМ 2023/24, попередні висновки; ГТС, ПСГ, експорт та імпорт газу, Запорізька АЕС і санкції, псевдонезалежність НКРЕКП, щодо взаємодії державних органів.

Як зупинити розкрадання електроенергії?

Експорт електроенергії, енергетики намагаються об’єднувати енергосистеми, рішучі кроки до енергетичної незалежності – Шмигаль, скільки блоків зібрався будувати Енергоатом, про 6 грн за кіловат і тарифну політику, який закон треба прийняти завтра, як і скільки крадуть електроенергії.

Ядерна безпека крихка! Як врятувати ЗАЕС від катастрофи!?

Робота водоканалів. Тарифи мають підвищуватися з врахуванням інфляційної складової. Нам вже давно не постачають питну воду. Щодо візиту Рафаеля Гроссі в Україну. Як українське керівництво ускладнило ситуацію на ЗАЕС. Роль МАГАТЕ. Корпоратизація є позитивний рух для Енергоатома. Щодо санкцій. Наступний опалювальний сезон.

Плани та загрози. Чого очікувати в енергетиці взимку

Як підвищити тарифи на електроенергію? Найпростіший та доступний для населення України сценарі. Договір про транзит газу повинен бути тільки з Европою. ДТЕК інвестував 1 млрд доларів під час війни в енергетику України. Що зроблено та яка ціна кожного кВт?

Що приховують багаті про борги

ОЗМ 2023/2024. Гучні заяви Енергоатому. І знову про борги. Проблеми вугільної галузі. Позови Укргідроенерго щодо Каховської ГЕС.