Хтось ще заробляє на експорті електроенергії з України?

Щодо скасування зимового часу. Універсальний тариф для всіх класів напруги. Викривлена модель ринку електроенергії. Постачання електроенергії. ПСО - хто за нього платить. Будівництво блоків ХАЕС і корупція. Попит, пропозиція і формування ціни. Що не так з водою і теплом. Експор електроенергії. Скасування ПДВ на імпорт енергообладнання. Про ОСББ.

Через аномальну спеку енергоспоживання як у січневі морози

Ситуація в енергосистемі у липні; графіки відключень і справедливість; через спеку споживання електроенергії на рівні зимового періоду; ремонти на атомних блоках та ТЕС; головне що енергетики утримують енергосистему і готуються до ОЗМ; допомога партнерів по обладнанню; щодо транзиту газу; відновлення енергетики до рівня відсутності дефіциту.

Як уникнути енергетичної катастрофи у зимові місяці? Що Нікола Тесла знав про електрику!?

Про стан ОЕС України, щодо постачання електроенергії, теплопостачання взимку та комплекс заходів при аварійній зупинці, атомна енергетика та Westinghause, питання надійность та безпеки

Київ чекає на блекаут? Як врятувати столицю взимку

Система балансується за рахунок імпорту; ремонти АЕС; взимку буде однозначно дефіцит електроенергії; складна ситуація з опалювальним сезоном в Харкові; в Києві можливі відключення; підвищення тарифів і як їх мають піднімати; добудова ХАЕС (чи на часі?); який у нас план порятунку.

Як не допустити тотальний блекаут в Україні [2]

Розподілена генерація на сьогодні дуже актуальна; дефіцит генерації; споживання електроенергії; собівартість електроенергії; плани та гроші на відновлення генерації; вугільні шахти − що робити; тарифна політика; графіки обмежень через електоральну призму.