Розвиток вугільної генерації

Розвиток вугільної генерації електричної та теплової енергії в Україні з урахуванням міжнародних екологічних зобов’язань

Увага! Форум перенесено. Про дату проведення повідомлятиметься додатково.

21 червня 2018 року Всеукраїнська Енергетична Асамблея за підтримки компаній ПАТ «Центренерго», ДТЕК, Донбасенерго та за участі представників державних органів влади, фахівців у сферах енергетики та охорони довкілля, громадських організацій, міжнародних експертів, наукових та проектних установ проведе Форум «Розвиток вугільної генерації електричної та теплової енергії в Україні з урахуванням міжнародних екологічних зобов’язань».

Захід має на меті вивести на новий рівень професійне та конструктивне обговорення з усіма зацікавленими сторонами щодо майбутнього української вугільної генерації, в умовах переходу на нові сучасні алгоритми взаємовідносин при імплементації нового законодавства в сферах енергетики та довкілля; питаннях балансування ОЕС України; екологічних зобов’язань перед європейським енергетичним товариством.
Результатом заходу стане прийняття резолюції, в якій будуть визначені позиції учасників та пропозиції щодо конкретних спільних дій в розбудові вугільної генерації України та охорони довкілля.

Запрошуємо Вас до професійної дискусії, обміну досвідом та планами розвитку теплової енергетики разом із досвідченими енергетиками, міжнародними інвесторами, відомими громадськими організаціям, професійними експертами.

Захід проходитиме на Трипільській ТЕС (Київська обл, Обухівський р-н, м.Українка, ДК «Енергетик», Дніпровський пр.-т 14).

Для участі у Форумі просимо оформити реєстрацію онлайн до 15 червня 2018 року. Кількість місць обмежена.

Реєстрація для учасників

Реєстрація для ЗМІ

Детальна інформація щодо участі в Форумі за тел:
(067) 403-03-77 Олексій Чернявський,
(067) 681-81-86 Лілія Клочко

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»