ДТЕК

17 років компанії ДТЕК

Шановні колеги!

Сьогодні виповнюється 17 років компанії ДТЕК.

В 2005 році була сформована єдина, дружня, професійна, ефективна команда ДТЕК, яка за 17 років збудувала єдину європейську енергетичну компанію в Україні та стала лідером енергетичної галузі України. Це величезна заслуга всього персоналу, всієї великої родини ДТЕК.

За 17 років компанія ДТЕК пройшла багато випробувань та при цьому показувала здатність трансформуватися під нові виклики та ефективно працювати на благо енергетики України та країни в цілому.  

24.02.2022 день повномасштабної агресії російської федерації проти України. Все змінилося. В країну прийшла війна, яка продовжується і до тепер.

Компанія трансформувалась та стала на захист енергетичного фронту України. Вже більше 4 місяців ДТЕК та персонал компанії робить все можливе для енергетичної безпека України, яка являється одним з основним стовпів мобілізаційної економіки України та запорукою нашої спільної Перемоги. 

На жаль, енергетична безпека України під час війни та робота персоналу ДТЕК в самих гарячих точках країни для відновлення світла та тепла людям проходить під постійними обстрілами і дається дуже дорогою ціною.  Життям колег. Вічна пам'ять Героям енергетикам.

Впевнені, що ці випробування ви пройдете та станете ще сильнішими.

ГС «Всеукраїнська Енергетична Асамблея» вітає колег компанії ДТЕК з 17 річчям та бажає найскорішої Перемоги в війні, втілення в реальність самих амбітних планів та проектів, європейської перспективи, процвітання Україні та ДТЕК, мирного неба всім нам над головою!

 З днем народження, ДТЕК!

Може зацікавити

Енергетичний терор