Енергетичний форум ВЕА

Енергетичний форум ВЕА. Перше засідання 25.03.2015

Повідомляємо, що тема першого круглого столу, що проводиться в рамках Енергетичного форуму ВЕА – «Розробка енергетичного балансу України – необхідна умова підготовки до осінньо-зимового максимуму 2015-2016 рр. та формування сучасної тарифної політики в енергетичній галузі». Запрошуємо взяти участь у обговоренні цієї важливої теми.

Захід відбудеться 25 березня 2015 року, початок о 1000 у приміщенні ПАТ «Київенерго» (вул. І. Франка, 5, актова зала, 4 поверх). Просимо підтвердити свою участь у форумі до 1200 24.03.2015 та, у разі бажання виступити окремо, повідомити тему доповіді.

Для реєстрації та акредитації надсилайте свої заявки на адресу office@uaea.сom.ua

Наводимо основні тези круглого столу

  1. Загальна оцінка поточного стану забезпечення первинними (нафта, газ, вугілля, уран) та вторинними (нафтопродукти, ядерне паливо, електро- та теплоенергія) енергоресурсами населення та промисловості. Прогноз на 2015 рік з врахуванням ОЗМ. Стратегія поставок енергоносіїв в зону АТО.
  2. Дискусія щодо особливостей складання та управління енергетичним балансом країни в розрізі регіонів. Забезпечення покриття потреб на всі доступні види енергоресурсів в натуральному та вартісному виразі. Приведення до єдиного знаменника енергетичної цінності та вартості одиниці енергії.
  3. Якою має бути підтримуюча цінова стратегія на енергоресурси (для населення та промисловості) на найближчі 3-4 роки.
  4. Шляхи забезпечення соціальної захищеності громадян України від підвищення тарифів. Довгострокова стратегія.

Секретаріат Асамблеї

Може зацікавити

GreenExpo 2024
Грєховодов Олександр Миколайович