З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Вітаємо колег з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Сьогодні газовий сектор в Україні переживає важливі трансформації. Країна відмовилась від постачання російського газу, продовжується робота над лібералізацією внутрішнього ринку природнього газу за європейським зразком.

Розвиток власної ресурсної бази і нарощення видобутку природнього газу - ключові завдання нової Енергетичної стратегії України до 2035 року. Саме ця мета об’єднала компанії газовидобувної галузі в профільну Асоціацію, яка виступає сьогодні платформою для напрацювання структурних реформ: оновлення законодавства галузі, її дерегуляції.

Перед індустрією сьогодні стоїть надважливе і надскладне завдання - досягнення газової незалежності країни у 2020 році. Згідно з планами Уряду виробництво українського газу має збільшитись до 27 млрд куб. м. Називаємо це амбітною метою, яку можливо реалізувати завдяки високому професіоналізму фахівців, новим технологіям та значним інвестиціям.

Бажаємо вам плідної праці та ефективного результату в формуванні новітньої історії вітчизняної нафтогазової промисловості!

Всеукраїнська Енергетична Асамблея

Може зацікавити

Грєховодов Олександр Миколайович
З Днем енергетика!
Іван Плачков