Гідроенергетика і довкілля: сталий розвиток та збалансовані рішення

Гідроенергетика і довкілля: сталий розвиток та збалансовані рішення

Форум «Гідроенергетика і довкілля: сталий розвиток та збалансовані рішення» відбудеться 19-20 квітня 2018 року в Новодністровську.

Всеукраїнська Енергетична Асамблея разом з ПрАТ «Укргідроенерго» ініціює широкий діалог між енергетиками, екологами, науковцями, представниками влади, місцевих громад та громадських організацій з питання розбудови гідропотенціалу України у відповідності до прийнятої Енергетичної стратегії України 2035 року.

Асамблея 19 квітня 2018 року збирає всі зацікавлені сторони на майданчику Дністровської ГАЕС, яка є найбільшим об’єктом гідроенергетики Європи, для всебічного огляду та професійного вивчення стану добудови об’єкту та його ролі в об’єднаній енергосистемі України.

20 квітня в місті Новодністровськ (Чернівецька обл.) буде організовано Форум - професійний майданчик на якому буде детально обговорено нагальні питання місця та ролі гідроенергетики в Україні, її впливу на стабільність роботи об’єднаної енергосистеми України; особливості розбудови системи ГАЕС в Україні в зв’язку із підписанням Угоди про приєднання до енергетичної системи Європи; необхідні екологічні заходи для забезпечення сталого розвитку гідроенергетики України.

Запрошуємо Вас до професійної дискусії, обміну досвідом та планами розвитку гідроенергетики разом із досвідченими енергетиками, міжнародними інвесторами, відомими громадськими організаціям, професійними експертами.

Захід проходитиме на базі філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» у місті Новодністровськ (Чернівецька обл.)

Детальна інформація щодо участі за тел.: (067) 681-81-86 Лілія Клочко, (063) 190-52-05 Ольга Коробій

Програма заходу

Може зацікавити

Еволюція у всій своїй нещадності та красі
GreenExpo 2024