Іван Плачков

Івану Плачкову – 60

Шановний, Іване Васильовичу, від енергетиків, учасників Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї прийміть найщиріші вітання з Днем Народження!


Ви проживаєте змістовне життя, наповнене реальними подіями. До Вас завжди спішать за порадами люди різних рангів і статусів. Ви - розумна, сильна, одухотворена людина, видатний стратег.

Ви вмієте підкорювати людей багатством думки, Ви - невичерпне джерело життя. Ви - інтелектуал високого професіоналізму, продовжуєте зберігати та множити знання серед тих, хто вболіває та не зупиняється...Ви той, хто з честю несе історію свого роду.

Щиро бажаємо Вам, щоб вихор ваших думок, задумів та планів продовжували втілюватись у Вашій улюбленій справі - Енергетиці. Щоб легко знаходились рішення для тих викликів, які стоять сьогодні перед галуззю, яка потребує збереження свого потенціалу та нарощення розвитку.

Щиро віримо в наші спільні майбутні перемоги, в залучення Вашого великого досвіду для реалізації нових енергетичних проектів в Україні, які забезпечать кожному українцю світло і тепло в домівках, а державі економічне зростання.

Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї

Може зацікавити

З Днем енергетика!
Іван Плачков
Рівненській АЕС – 50 років