Нам необхідно робити ще один енергетичний «Рамштайн»

Атаки на енергооб’єкти не припиняються

Із коментаря 24 Каналу

Ми вже до сьогоднішньої атаки мали дефіцит потужності близько 4 000 МВт. А 10 лютого було пошкоджено три електростанції, тож дефіцит, ймовірно, збільшується. Також, на жаль, є попадання у високовольтні мережі на підстанціях.

Щоб зберегти енергосистему, енергетики будуть вимушені збільшити обмеження електроспоживання.

Щодо імпорту електроенергії, нам обіцяють близько 2 тис. МВт, але в нас, на жаль, збільшилася кількість регіонів зі складною ситуацією. Енергетики раніше стримували цю ситуацію і я впевнений, що вони зроблять все можливе, щоб зараз відновити пошкоджені об'єкти інфраструктури.

Щодо допомоги, нам необхідно активізувати роботу з міжнародними експертами, робити ще один енергетичний «Рамштайн», як це було раніше. Ми бачимо, скільки нам передають зброї, але немає активності щодо постачання енергетичного обладнання. Керівництво держави зараз має активізувати цю роботу.

Ми віримо в перемогу, але ще не один рік ми будемо боротися з енергетичними наслідками, а з часом ситуація стає все важчою.

Нарікання людей, що в когось є світло, а в когось – ні, а також штрафи для обленерго – це зараз не на часі, нам треба вирішувати енергетичні питання.

Може зацікавити