Володимир Олександрович КОРОВКІН

Пішов з життя Володимир Коровкін – легенда атомної енергетики України

Всеукраїнська Енергетична Асамблея висловлює глибоке співчуття з приводу смерті Коровкіна Володимира Олександровича, першого генерального директора Рівненської атомної електростанції.

Володимир Олександрович КОРОВКІН – заслужений енергетик України, член Академії інженерних наук, член Правління - голова ветеранської секції громадської організації «Українське ядерне товариство», авторитетний експерт Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують атомні електростанції.

Життя Володимира Олександровича було нерозривно пов’язане з атомною енергетикою України починаючи з 1973 року. Його трудова діяльність - яскравий приклад справжньої вірності обраній справі – процвітанню атомної енергетики та розвитку Рівненської АЕС.

Володимир Олександрович назавжди запам’ятається як людина відповідальна, серйозна та виважена у ставленні до справи, справжній професіонал, якій майже 30 років очолював найбільше енергогенеруюче підприємство Рівненської області, що є безумовним рекордом для атомної енергетики.

Глибоко сумуємо й розділяємо біль тяжкої втрати. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях та в історії підприємства і галузі.

Може зацікавити