Підсумки 2019 року

Підсумки 2019 року

18 грудня 2019 року відбулись щорічні Загальні збори, а також засідання Ради Спілки «Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї» за підсумками 2019 року.

Учасники зустрічі заслухали та затвердили Річний звіт Голови Ради Спілки Івана Плачкова про діяльність Спілки за 2019 рік, а також Основні напрямки діяльності Спілки на 2020 рік.

Окрім організаційних питань члени Асамблеї – представники провідних енергетичних компаній України обговорили низку актуальних проблем, що наразі постали перед енергетичним комплексом країни.

Зокрема, жваву дискусію викликали питання, пов’язані з:

  • функціонуванням нової моделі ринку електричної енергії, що була запроваджена 1 липня ц. р.;
  • урядовою стратегією подальшого реформування енергетичної галузі України;
  • шляхами розвитку «зеленої» енергетики в державі;
  • екологічними аспектами діяльності енергетичних підприємств;
  • сучасними тенденціями, які спостерігаються на глобальних світових енергетичних ринках та місцем України на них.

Окремо учасники зібрання розглянули роботу Асамблеї з просування інтересів її членів в урядовому, законодавчому, експертному та бізнесовому середовищі, а також серед громадськості. Присутні одностайно схвалили діяльність Асамблеї у цьому напрямку, відзначивши позитивний ефект від активної участі її керівництва та експертів у  численних профільних конференціях, форумах та круглих столах, а також від регулярних фахових публікацій у ЗМІ та соціальних мережах, інших інформаційних ресурсах. Члени Асамблеї погодились й надалі продовжувати таку роботу, яка сприятиме формуванню умов сталого розвитку галузі для забезпечення енергетичної безпеки країни.

Річний звіт про діяльність Громадської спілки «Всеукраїнська Енергетична Асамблея» за 2019 рік

Основні напрямки діяльності Громадської спілки «Всеукраїнська Енергетична Асамблея» на 2020 рік

Може зацікавити

Всеукраїнська Енергетична Асамблея
ВЕА – 8 років