Атомні можливості для розвитку країни

Атомні можливості для розвитку країни

22 листопада у КВЦ «Парковий» відбудеться міжнародна конференція «Атомні можливості для розвитку країни», організована НАЕК «Енергоатом» та ГО «Українське ядерне товариство» на честь 25-річчя Компанії.

За участі представників державної влади, топменеджменту підприємств ядерної галузі України та ключових міжнародних партнерів обговорюватимуться перспективи й можливості атомної енергетики, основні тренди розвитку ядерної науки і технологій.

Під час панельних дискусій підніматимуться питання про розбудову нових атомних потужностей на основі передових світових досягнень, проблеми декарбонізації та роль атомної енергетики для енергетичної незалежності України і стабільного зростання вітчизняної економіки.

В роботі конференції братимуть участь міністр енергетики України Герман ГАЛУЩЕНКО, керівник Енергоатома Петро КОТІН, керівники іноземних дипломатичних місій, президент та генеральний директор Westinghouse Патрік ФРАГМАН. Також запрошені експерти галузі, мери міст-супутників АЕС, громадські та профспілкові лідери, представники засобів масової інформації.

Під час конференції будуть підписані угоди між НАЕК «Енергоатом» та Westinghouse щодо початку реалізації проєкту будівництва двох нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС.

Модеруватимуть конференцію Андрій Куликов та Олександр Харченко. 

Енергоатом

Може зацікавити