430 тисяч тонн антрациту залишилося на неконтрольованих ДТЕК шахтах

430 тисяч тонн антрациту залишилося на неконтрольованих ДТЕК шахтах

На складах видобувних підприємств «Свердловантрацит», «Ровенькиантрацит», «Шахта Комсомолець Донбасу» залишилося приблизно 430 тис. тон антрациту. Усі спроби збуту цього вугілля є злочином. ДТЕК буде відслідковувати будь-які випадки незаконного переміщення цього товару.

За попередньою інформацією, на складах видобувних вугільних підприємств ДТЕК, які вчора були захоплені представниками так званих «ДНР» і «ЛНР», є приблизно 430 тис. тонн антрациту (готова продукція і рядове вугілля). Він може бути незаконно ввезений на контрольовану територію України або переправлений в інші країни.

У зв’язку з втратою контролю над своїми активами, розташованими на тимчасово неконтрольованій території Донецької і Луганської області, ДТЕК почав контроль збуту будь-якої їхньої продукції. Якщо будуть виявлені випадки незаконного використання та реалізації антрациту, ДТЕК звернеться до правоохоронних органів, судів і міжнародних організацій для вжиття заходів щодо винних осіб, а також ініціює українські та міжнародні санкції.

ДТЕК Енерго

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»