Актуальні загрози енергетичній безпеці України

Актуальні загрози енергетичній безпеці України

Конференція «Актуальні загрози енергетичній безпеці України» проводитиметься 18 грудня 2018 року з 10:00 до 14:30 у конференц-залі Національного інституту стратегічних досліджень за адресою: м. Київ, вул. Пирогова 7-а, 3-й поверх.

Конференція має актуалізувати перелік загроз енергетичній безпеці України на сучасному етапі реформування її енергетичного сектору, уточнити пріоритети державної політики у сфері енергетичної безпеки відповідно до актуальних викликів національній безпеці й допомогти органам державної влади в розробленні дієвих практичних заходів із забезпечення енергетичної безпеки.

На конференції обговорюватимуться: проблеми й перспективи реформування енергетичних ринків, інтеграції енергетичного сектору України до енергетичних ринків ЄС та системи європейської енергетичної безпеки; підвищення енергетичної ефективності національної економіки; подолання залежності від Росії у постачанні енергетичних ресурсів і технологій; створення умов для надійного енергозабезпечення та транзиту енергоресурсів; підвищення стійкості енергетичної галузі до негативних зовнішніх впливів; комплексного вдосконалення правової основи захисту критичної енергетичної інфраструктури.

 

Подробиці

 

Реєстрація

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»