Нафтогаз оприлюднив цінові пропозиції для промислових споживачів газу на квітень 2020 року

НАК «Нафтогаз України»

НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 квітня 2020 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання.

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

В залежності від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 096,00 – 4 614,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Прейскурант* на природний газ

із ресурсів Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» з 1 квітня 2020 року,

постачання Компанією якого не підпадає під дію спеціальних обов'язків для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, покладених відповідно до статті 11 Закону України «Про ринок природного газу»

грн за 1000 куб. м

Напрями постачанняУмови застосування ціниЦіна природного газу без ПДВПДВЦіна природного газу з ПДВ
Природний газ, який використовують промислові споживачі та інші суб’єкти господарської  діяльності, для потреб, що не підпадають під дію Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу I Місячні обсяги використання природного газу: від 50 тис.куб.м.
За відсутності заборгованості перед Компанією
За умови попередньої оплати до періоду (календарний місяць) поставки газу 4 096,00 813,80 4 882,80
За умови оплати протягом або після періоду (календарний місяць) поставки газу 4 614,00 922,80 5 536,80
Природний газ, який використовують промислові споживачі та інші суб’єкти господарської  діяльності, для потреб, що не підпадають під дію Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу Місячні обсяги використання природного газу: до 50 тис.куб.м включно 4 614,00 922,80 5 536,80

* Діє для промислових споживачів та інших суб’єктів господарської діяльності, які уклали з Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" договори постачання природного газу відповідно до Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 р. №867
** Ціни визначені в Прейскуранті без урахування тарифів на послуги транспортування природного газу для внутрішніх точок виходу з фізичним розташуванням до прямих споживачів, з фізичним розташуванням до газорозподільних систем, з невизначеним фізичним розташуванням до газорозподільних систем та тарифів на транспортування розподільними трубопроводами.

Нафтогаз України

Може зацікавити

Чому на зиму краще виїхати з міста