З Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

З Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Можна впевнено сказати, що за ці 27 років світ заново відкрив Україну. Наш синьо-жовтий Прапор майорів і на майданах, і на численних спортивних змаганнях, міжнародних форумах,  він є підтримкою воїнам на лінії розмежування. Ми маємо свій Прапор, Герб, свій бренд і дотримуємося курсу на євроінтеграцію.

Наша держава пройшла довгий шлях до Незалежності, і випробування тільки зміцнили нас, змусили дбати про захист, згуртуватися та працювати для зміцнення економічної незалежності, яка є основою національної безпеки.

Україна – сильна європейська країна, яка має величезні ресурси, талановитий працьовитий народ, науковий потенціал високого рівня. Ми відчуваємо підтримку усього прогресивного людства. Тому ми просто приречені на успіх і розквіт нашої держави.

Період кардинальних змін - це насамперед період можливостей. Ми формуємо законодавча поле європейського зразка, створюємо комфортні умови для ведення бізнесу, дбаємо про залучення інвестицій. З вірою й добрими помислами ми упевнено рухаємося вперед.

З нагоди свята, яке завжди квітне чудовими вишиванками, зичу всім добра, злагоди і достатку.

Нехай нові успіхи зміцнюють нашу країну, нехай панує мир і щастя.

З повагою

Міністр Ігор Насалик

Може зацікавити

З Днем енергетика!
Іван Плачков
Рівненській АЕС – 50 років