Плани ФДМУ щодо енергетичних об’єктів

Віталій ТрубаровФонд державного майна України в 2018 році планує продати «Центренерго», «Турбоатом», та 6 енергетичних компаній.

Про це заявив керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров на засіданні Американської торговельної палати, повідомляє прес-служба ФДМУ.

За словами Віталія Трубарова, продаж «Центренерго» має відбутися навесні 2018 року. «По даному підприємству визначений радник, це польський філіал Ernst& Young. Найближчим часом ми розраховуємо від  МЕРТу, Мінфіну і Мін’юсту отримати затвердження радника, який проведе аудит та надасть оцінку пакету акцій. Розраховуємо продаж на весну наступного року»,- сказав Віталій Трубаров.

Керівник Фонду повідомив, що в наступному році планується продаж пакетів акцій Миколаївської, Дніпровської, Херсонської ТЕЦ, а також Запоріжжяобленерго, Миколаївобленерго, Тернопільобленерго, Харківобленерго, Хмельницькобленерго, Черкасиобленерго.

Віталій Трубаров також зазначив, що у 2018 році планується приватизація ПАТ «Турбоатом». «По «Турбоатому» зараз йде робота з Кабміном з визначення розміру пакету акцій, який виставлятиметься на продаж», – зазначив Віталій Трубаров.

 

За темою:

Фонд держмайна оголошує старт енергетичній приватизації

Фонд держмайна розпочав підготовку до приватизації Центренерго

Може зацікавити

Введено в експлуатацію четвертий агрегат Дністровської ГАЕС