Тендер на закупівлю програмного забезпечення Датахаб для Адміністратора комерційного обліку

Тендер на закупівлю програмного забезпечення Датахаб для Адміністратора комерційного обліку

12 березня 2019 р. пройшла передтендерна зустріч в ході міжнародних конкурсних торгів із закупівлі програмного забезпечення (ПЗ) Датахаб для системи Адміністратора комерційного обліку (АКО). В ній взяли участь п’ять компаній: «Сіменс Україна», «БМС ТЕХНО», «САП Україна», Comita d.d. (Словенія) та Robotron Datenbank-Software GmbH (Німеччина). Учасники деталізували вимоги до функціоналу програмного забезпечення та оформлення тендерних пропозицій тощо. Водночас на сьогодні в другому тендері документацію для торгів по Датахаб придбали 14 компаній.

Нагадаємо, що 1 липня 2019 року в Україні планується запуск нової моделі ринку електричної енергії, передбаченої Законом України «Про ринок електричної енергії». Укренерго як оператор системи передачі відіграє ключову роль в цьому процесі. Компанія буде виконувати функції Адміністратора комерційного обліку та впроваджувати ПЗ для його функціонування.

Закупівля ПЗ проводиться в межах інвестиційного проекту «Другий проект з передачі електроенергії» (ППЕ-2), що фінансується за рахунок кредитних коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) та Фонду чистих технологій (ФЧТ).

Тендер на закупівлю ПЗ для Адміністратора комерційного обліку було оголошено 19 вересня 2017 року. Однак закупівля не відбулась через відсутність кваліфікованих пропозицій.

Повторна тендерна процедура була розпочата 18 вересня 2018 року після уточнення тендерної документації та її погодження з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, який фінансує цей проект. Дата розкриття тендерних пропозицій за вимогами учасників переносилась декілька разів.

Розкриття пропозицій заплановано на 5 квітня 2019 р.

НЕК «Укренерго»

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»
Про імпорт, експорт та до чого тут графіки погодинних вимкнень