Зміни до Кодексу системи передачі

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднює проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

На виконання вимог постанови НКРЕКП від 14.03.2018 № 309 «Про затвердження Кодексу системи передачі» ДП «НЕК «Укренерго» листом від 15.07.2019 № 01/26383 надано до НКРЕКП проєкт документа щодо сприяння впровадження ринку допоміжних послуг шляхом внесення змін до Кодексу системи передачі щодо перевірки відповідності потенційних постачальників допоміжних послуг на перехідний період.

З урахуванням вказаного листа НКРЕКП було розроблено проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП.

 

Проект постанови

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених документів приймаються до 20.09.2019 включно у письмовому та/або електронному вигляді у форматах doс, docx за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, за адресою:
вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057;
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;
Контактна особа: Пустовойтов Андрій Миколайович, тел. (044) 204-70-92.

 

За темою:

Кодекс системи передачі
Кодекс системи передачі: пропозиції та зауваження

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»
Про імпорт, експорт та до чого тут графіки погодинних вимкнень