Акціонерне товариство «Херсонобленерго»

Відновлюємо медіа фокус

Це коротке та сухе повідомлення від Херсонобленерго вартує визнання, поваги та захоплення, як енергетиками так і громадянами звільненої Херсонщини, які вже 6-8 місяців потерпають без світла і торують свій особливий шлях до нього.

І ось вчора воїни світла надзвичайними зусиллями відвоювали у темряви ще два населених пункти та повернули в енергосистему України попит від 112 побутових споживачів.

А ще близько 70 населених пункти Херсонщини, з яких ~40 розташовані в зоні постійних обстрілів терпляче ї з розумінням очікують звільнення від темряви та відновлення доступу до мереж енергосистеми зі своїм незадоволеним відкладеним попитом.

І я не можу уявити, що думаю ці люди, коли читають щоденні зведення про профіцит та експорт електроенергії і жодної згадки про незабезпечений попит тих, що живуть у прифронтовій та фронтовій зоні без електрики місяцями .

А без цього картина стану ОЕС безумовно не є повною.

Відновлюємо медіа фокус. Прошу.

Акціонерне товариство «Херсонобленерго»

Бригади енергетиків подали напругу до населених пунктів Благодатівка, заживлено 74 споживачів та Іщенка, заживлено 36 споживачів.

Над відновленням напруги працювали бригади Херсонобленерго, Тернопільобленерго, Прикарпаттяобленерго, Кіровоградобленерго та Житомиробленерго.

Може зацікавити