Всеукраїнська Енергетична Асамблея

Всеукраїнська Енергетична Асамблея запрошує до співпраці

Шановні Колеги!

Всеукраїнська Енергетична Асамблея (ВЕА) створена з метою об’єднання зусиль:

- для захисту прав споживачів;

- всебічного сприяння вдосконаленню діючого законодавства та нормативно-правових актів, що регулюють роботу ринків енергоносіїв, зокрема регуляторну та тарифну політику;

- як найповнішого врахування консолідованих інтересів учасників енергетичної галузі;

- організації громадського контролю за дотриманням положень законодавства та нормативно-правових актів органами влади та управління в частині, що стосується виробництва, транспортування та реалізації енергоносіїв тощо.

Дійсними членами ВЕА та членами, що мають представників з особливим статусом є компанії ДП «НАЕК «Енергоатом», ДП «Енергоринок», «ПАТ «Укргідроенерго», «ДТЕК-ЕНЕРГО», ПАТ «Донбасенерго», ТОВ «Краматорськтеплоенерго», ПАТ «ЛьвівОРГРЕС», концерн «НІКМАС», ТОВ «Центр досліджень: Енергетика та політика», ТОВ «Редакція видання» Енергетика: історія, сучасність, майбутнє» та інші.

Компанії, що є асоційованими членами ВЕА працюють у сфері проектування, будівництва, монтажу, пусконалагоджувальних робіт та сервісного обслуговування підприємств паливно-енергетичного комплексу, енергетичного та електротехнічного машинобудування.

Для спільної роботи та консолідації учасників енергетичної галузі, запрошуємо прийняти участь в роботі ВЕА в якості дійсних, або асоційованих членів.

З питань щодо вступу до ВЕА, інших інформаційних питань просимо звертатися через Контакти.

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»