Україну відвідає міністр енергетики США

Rick PerryУ вівторок, 29 серпня, столицю України відвідає делегація на чолі з міністром енергетики США Ріком Перрі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики США.

Варто зазначити, що делегація Міненерго США планує зустрітися з Президентом України Петром Порошенко та іншими чиновниками.

Так, в ході зустрічі обидві сторони мають намір обговорити співробітництво в сфері енергетики.

«Я з нетерпінням очікую зміцнення наших відносин з таким важливим союзником і продовження нашої роботи із забезпечення енергетичної стабільності та безпеки в цій галузі», - сказав Рік Перрі.

До складу делегації, крім міністра енергетики США, увійдуть член Палати представників Кевін Крамер, а також президент і головний виконавчий директор Overseas Private Investment Corporation Рей Уашберн.

27 серпня спеціальний представник США по Україні Курт Волкер повідомив, що міністр оборони США Джеймс Меттіс в ході свого візиту до Києва привіз військове обладнання для Збройних сил України.

23 серпня о Києва прибула делегація США на чолі з міністром оборони Джеймс Меттіс. На наступний день голова Пентагону взяв участь у параді з нагоди Дня Незалежності України.

Енергореформа

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»