Вплив на навколишнє природне середовище, спричинений виробництвом електричної енергії

НКРЕКПНКРЕКП оприлюднила проект Порядку опублікування інформації про частку кожного джерела енергії, яке було використане для виробництва електричної енергії, та вплив на навколишнє природне середовище, спричинений виробництвом електричної енергії.

Метою прийняття проекту є імплементація положень Закону України «Про ринок електричної енергії України». Проект регуляторного акта, аналіз його впливу та обґрунтування до нього оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції від інших органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 4 вересня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Проект Порядку опублікування інформації про частку кожного джерела енергії, яке було використане для виробництва електричної енергії, та вплив на навколишнє природне середовище, спричинений виробництвом електричної енергії

 

Може зацікавити

Умови для будівництва нової маневреної генерації та установок зберігання електричної енергії
Порядок розподілу електроенергії для споживачів