MiningWorld Ukraine 2019

MiningWorld Ukraine 20198-10 жовтня 2019 у ВЦ «Козак Палац» (Запоріжжя) відбудеться головна подія року в гірничодобувній промисловості України - Міжнародна виставка гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості (обладнання, спеціальної техніки і технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин) MiningWorld Ukraine 2019.

Більш ніж 100 провідних вітчизняних і світових виробників представлять всі найефективніші технології, обладнання та техніку для розвитку і модернізації гірничодобувної галузі. MiningWorld Ukraine -  це індустріальне захід, який має велику частку міжнародних компаній. Географія компаній-учасниць включає кращі пропозиції з: Австралії, Бельгії, Білорусі, Німеччини, Великобританії, Індії, Канади, Китаю, Польщі, Туреччини, України, Хорватії, Фінляндії, Франції, Швеції, Японії.

MiningWorld Ukraine - єдина міжнародна бізнес-платформа в Україні для прямого контакту виробників і постачальників з фахівцями гірничодобувних підприємств, гірничо-збагачувальних комбінатів і великих будівельних, дорожньо-будівельних компаній, зацікавлених у закупівлях машин і устаткування для видобутку, збагачення, транспортування корисних копалин, а також будівництва доріг, великих будівель і інших інфраструктурних об'єктів.

Участь у MiningWorld Ukraine - це найкраща можливість заявити про себе серед цільової аудиторії практично з усього світу, розвинути ділові зв'язки, залучити інвестиції, і укласти вигідні контракти. Щорічно виставку відвідують понад 2400 фахівців профільного ринку, серед яких: провідні експерти галузі, керівники і власники найбільших гірничодобувних, металургійних і гірничо-збагачувальних підприємств, топ-менеджери, технічні фахівці, постачальники, представники державних структур та асоціацій з України та інших країн.

Серед учасників виставки 2019 року найбільші гравці ринку гірничого машинобудування і постачальники технологій: Metso, Wier Minerals, Sandvik, БелАЗ, Doosan Infracore, Zeppellin Caterpiller, Hitachi (Юромаш), НКМЗ, ПЛМЗ, КАИ, Siemens, НКЕМЗ, Tenova, Liebherr, Saes Makina, CFT, VIS Group, Christian Pfeiffer, Axter, і багато інших. Окремо необхідно відзначити участь численної групи китайських виробників. Таким «десантом» в Україні компанії з-під неба ще не були присутні. При цьому реєстрація нових компаній триває щодня.

Для зручності учасників і відвідувачів виставка розділена на тематичні розділи:

  • гірниче машинобудування;
  • кар'єрна і спеціальна техніка;
  • спецтехніка для будівництва, дорожнього будівництва;
  • бурова, прохідницька техніка, дробильно-сортувальне устаткування;
  • машини та обладнання для переміщення і транспортування корисних копалин;
  • насосне, компресорне обладнання і гідравліка;
  • обладнання та технології для пошуку, видобутку, збагачення, переробки корисних копалин;
  • системи автоматизації процесів;
  • комплектуючі, запчастини, матеріали, ГТВ, спецшини, масла, рідини;
  • обладнання та засоби для забезпечення безпеки гірничих робіт.

Подробиці та контакти

Може зацікавити