Удосконалення регуляторного поля у сфері стимулювання виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії

НКРЕКПУ зв’язку з необхідністю удосконалення регуляторного поля у сфері стимулювання виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії та для залучення додаткових інвестицій у сферу відновлювальних джерел енергії (ВДЕ), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про створення робочої групи для обговорення та напрацювання шляхів запровадження схеми підтримки виробників електричної енергії з альтернативних джерел енергії у вигляді проведення аукціонів.

Презентації щодо запровадження схеми підтримки виробників електричної енергії з альтернативних джерел енергії у вигляді проведення аукціонів розміщена на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет (укр. та англ. мовами).

Засідання робочої групи щодо обговорення та напрацювання шляхів запровадження схеми підтримки виробників електричної енергії з альтернативних джерел енергії у вигляді проведення аукціонів відбудеться 19 березня 2018 року о 10:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 123.

Інф. НКРЕКП

Може зацікавити

Умови для будівництва нової маневреної генерації та установок зберігання електричної енергії
Процедура приєднання газотурбінних або газопоршневих установок до ГРМ