Укренерго провело семінар щодо роботи на балансуючому ринку та ринку допоміжних послуг

Укренерго провело семінар щодо роботи на балансуючому ринку та ринку допоміжних послуг

23 травня 2019 р. Укренерго провело черговий семінар для учасників ринку з питань роботи з програмним забезпеченням платформи Market Management System (MMS). 

На семінарі обговорили питання особливості реєстрації учасників ринку відповідно до Правил ринку, укладання договорів з оператором системи передачі, реєстрації двосторонніх договорів в системі MMS, розрахунку обсягу фінансових гарантій, особливості роботи на сегментах балансуючого ринку та ринку допоміжних послуг. Також фахівці Укренерго надали вичерпні відповіді та рекомендації в частині питань відповідальності за небаланси, організації комерційного обліку, зокрема створення та реєстрацій віртуальних точок комерційного обліку, формування та подачі даних комерційного обліку до системи MMS тощо.

Нагадуємо, що наступний семінар щодо роботи з платформою балансуючого ринку та ринку допоміжних послуг Market Management System (MMS) відбудеться 4 червня 2019 р. Розглядатимуться  питання роботи з модулем аукціонів на допоміжні послуги, подання цінових пропозицій для участі в них, перевірки та підтвердження ставок. Реєстрація у заході  триває до 24 травня 2019 р. за телефоном (044)238-38-32 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Консультації щодо реєстрації учасників ринку в платформі MMS, переліку підтверджуючих документів, а також щодо роботи платформи можна отримати у кол-центрі за телефоном (044) 238-37-00 або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Укренерго

Може зацікавити

Чистий фінансовий результат в динаміці, як маркер «всього»
Про імпорт, експорт та до чого тут графіки погодинних вимкнень