XIX Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е»

XIX Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е»

Енергетика │ Електротехніка │ Енергоефективність │ Екологія │ Енергоресурси

19 – 21 жовтня 2021 у Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський проспект, 15) проходитиме XIX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е» (Енергетика, Електротехніка, Енергоефективність, Екологія, Енергоресурси).

XIX Міжнародний енергетичний бізнес‑форум «5Е» продовжує славну історію і традиції Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», який протягом 18 років був головним місцем зустрічі для професіоналів і важливим діловим майданчиком для обговорення перспективних напрямків розвитку і основних викликів, з якими зустрічалися базові галузі енергетики.

Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості», «EcoEnergy Expo», «ELECTRO INSTALL», «НафтоГазЕскпо», «Mining & Minerals Expo» визначають порядок денний Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е».

Для участі в Міжнародному енергетичному бізнес‑форумі «5Е» організатори залучають міжнародну й українську енергетичну та інженерну еліту - авторитетних галузевих експертів, провідних фахівців електроенергетичного, нафтогазового і гірничодобувного ринків, лідерів виробництва продукції електротехнічного, енергетичного і важкого машинобудування, електротехнічної та електронної індустрії, компетентних представників професійного співтовариства і суміжних галузей.

Нові можливості для інноваційного розвитку української енергетики демонструє Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості». Свою історію виставка розпочала в 2003 році, коли в Києві проходила Виконавча асамблея Всесвітньої енергетичної ради, зібравши в МВЦ 344 делегати з 65 країн світу.

Мета Міжнародної виставки ECOENERGY EXPO 2021 - максимально широко розкрити величезний потенціал та конкурентні переваги сучасних технологій ВДЕ, консолідувати на єдиному майданчику всіх ключових гравців ринку для ефективної комунікації, обміну досвідом, розширення ділових контактів, обговорення оптимальних шляхів розвитку відновлюваної енергетики в Україні, подолання законодавчих, регуляторних та технічних бар’єрів.

IV Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL» присвячена найбільш ємному і затребуваному сегменту електротехнічного ринку, продукція якого широко застосовується в усіх сферах виробничої, господарської та побутової діяльності. Виставка презентує широкий спектр низьковольтної електротехнічної продукції, електронних приладів і систем для виконання наступних робіт:

  • проектування систем електропостачання об'єктів житлового, громадського, комерційного та промислового призначення, надання комплексних технічних рішень;
  • всіх видів електромонтажу: збірка електрощитів, установка низьковольтної апаратури і приладів, електронних вузлів і автоматики; монтаж електроустановчих виробів, прокладка електромереж, електроосвітлення та ін.;
  • розробка електронної та електротехнічної апаратури, засобів телекомунікацій, комп'ютерних керуючих систем, промислової і транспортної електроніки.

Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2021» – це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.

В рамках ділової програми - VI Київська конференція «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». Серед спікерів: перші особи ПАТ «Укргазвидобування», СП «Полтавська газонафтова компанія», ТОВ «Бурова техніка», ВО «Белоруснефть», Tacrom Services, Schlumberger, Weatherford, NOV - Fidmash і інші вітчизняні та іноземні компанії.

В сучасних умовах стрімкого інноваційного розвитку засобів промислового виробництва і підвищення вимог світових стандартів промислової та екологічної безпеки, виставка Mining & Minerals Expo має стати дієвим маркетинговим інструментом технологічного і технічного оновлення гірничодобувної галузі України, інтенсифікації видобутку корисних копалин, росту об'ємів гірничого виробництва, підвищенню якості продукції.

 

ПОДРОБИЦІ

 

Може зацікавити