Нафтогаз готовий постачати газ для Новороздольської та Новояворівської ТЕЦ після відкриття ними спецрахунків

НАК «Нафтогаз України»НАК «Нафтогаз України» готовий поновити газопостачання «Новороздольської ТЕЦ» та «Новояворівської ТЕЦ» за умови відкриття ними рахунків із спеціальним режимом використання згідно Закону України «Про теплопостачання». Новий управитель виконав вимоги статті 22 цього закону, визнавши накопичені борги та підтвердивши права на управління майном.

13 жовтня набрала чинності постанова КМУ від 10 жовтня 2018 р. № 834 «Про покладення спеціального обов'язку для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу», якою Уряд зобов’язав Нафтогаз постачати газ на об'єкти ТКЕ, майно яких арештовано та передано в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, як єдині майнові комплекси на період здійснення зазначеним Агентством заходів з управління.

Довідка:
Майнові комплекси «Новороздольська ТЕЦ» та «Новояворівська ТЕЦ» були передані в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, в межах кримінального провадження на підставі ухвал слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва від 12.06.2018.
На цей час, відповідно до ст. 21 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», призначений управитель вищезазначених цілісних майнових комплексів, а саме – ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

НАК «Нафтогаз України»

Може зацікавити