Інтерактивна карта «зелених» проектів

Інтерактивна карта «зелених» проектів

Нову версію інтерактивної карти проектів відновлюваної енергетики та енергоефективності UA MAP 2.0 презентувало Агентство Держенергоефективності.

Основною метою проекту є сприяння залученню інвестицій у «зелені» проекти в енергетиці.

Сучасний веб-ресурс UA MAP 2.0 працює у вільному доступі для потенційних інвесторів, ініціаторів та всіх зацікавлених у розвитку проектів відновлюваної енергетики та енергоефективності в Україні.

Для тих, хто інвестує:

UA MAP 2.0 містить базу потенційних та реалізованих проектів «зеленої» енергетики та дозволяє здійснювати пошук проектів за різними критеріями, а саме:

за видами проектів з енергоефективності та відновлюваної енергетики залежно від обраного джерела енергії. Перехід до потрібної категорії проектів здійснюється як з головної сторінки веб-сайту, так і в меню пошуку проектів на сторінці карти проектів;

за величиною потужності (електричної та/або теплової);

за обсягом інвестицій, необхідних для реалізації проектів;

за місцем розташування діючого або майбутнього об’єкту (по областях);

за назвою проекту.

Для тих, хто шукає інвестиції:

З метою надання підтримки ініціаторам проектів у пошуку інвестицій, UA MAP 2.0 дозволяє додавати потенційні проекти за оновленою формою, яка розроблена відповідно до основних вимог міжнародних фінансових організацій. Передбачена можливість додавання проектів в онлайн режимі, самостійно, усім зареєстрованим користувачам сайту.

Фасилітація проектів:

На базі проекту UA MAP розробляються інструменти на підтримку зацікавлених інвесторів та девелоперів у впровадженні проектів «зеленої» енергетики в Україні.

Окрема рубрика «Фасилітація проектів» на сайті UA MAP 2.0 містить інформаційні електронні брошури з покроковими інструкціями реалізації проектів та фінансових програм, а також іншу корисну інформацію.

Також на сайті міститься окрема рубрика законодавчої бази в сферах відновлюваної енергетики та енергоефективності.

 Перейти до UA MAP 2.0

Може зацікавити

Введено в експлуатацію четвертий агрегат Дністровської ГАЕС
Укренерго підписала угоду про умови об’єднання ОЕС України з ENTSO-E